Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Format M verzorgt ook het netwerkbeheer voor haar klanten. Wij doen dit op een manier die bij onze klant past, bijvoorbeeld door het gehele netwerkbeheer op ons te nemen. Dit betekent dat Format M standaard periodiek onderhoud verricht, waardoor het netwerk altijd naar behoren werkt en zich zo min mogelijk problemen voordoen.

Netwerkbeheer op afroep

Natuurlijk is het ook mogelijk om ons pas in te schakelen als u een wijzigingsverzoek heeft of zodra zich een incident voordoet. Vooraf zullen wij met u heldere en duidelijke afspraken maken over de te volgen richtlijn. Mocht er een incident of wijziging voorkomen, dan weten beide partijen wat er van hen verwacht wordt.

Onze netwerkbeheerders

Als u ervoor kiest om het netwerkbeheer van uw onderneming aan Format M over te dragen, vallen alle systemen, maar ook uw storage omgeving, databases, e-mail en firewall toepassingen onder onze zorg.

Naast het beheer van deze hardware, kunnen onze netwerkbeheerders u ook van een gedegen advies voorzien met betrekking tot het aanschaffen en/of vervangen van uw hardware. Als u dit wenst zullen zij zelfs de hardware voor u bestellen. Format M heeft hiervoor diverse leveranciers, waar wij door een jarenlange samenwerking vaak goede deals kunnen sluiten. Zo heeft u alles onder 1 dak, voor een scherpe prijs!

Gericht advies

Netwerkbeheer begint bij Format M met een grondige inventarisatie. Op die manier kunnen wij u een goed advies geven over uw netwerkinfrastructuur. Volgens Format M hoort een stukje advies bij een goede service. Als u uw netwerkbeheer bij ons onderbrengt zullen wij u dan ook voorzien van een passend advies om uw netwerk te optimaliseren, uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. De keus laten wij aan u.

Meer info

Heeft u behoefte aan meer informatie over netwerkbeheer van Format M, of wil u een offerte opvragen? Dan nodigen wij u hierbij van harte uit om contact met ons op te nemen.