Managed ICT Services

Managed ICT – Algemeen

Hoe belangrijk ICT is in uw bedrijf, merkt u vaak pas als uw ICT omgeving niet beschikbaar is. Belangrijke bedrijfsprocessen liggen stil, waardoor uw bedrijfsvoering in gevaar komt. Met onze dienst Managed ICT bieden wij u de helpende hand. Als full service ICT organisatie kan Format M uw gehele of gedeeltelijke ICT beheer voor u uitvoeren.

Onze dienst Managed ICT is gebaseerd op ITIL methodieken: wij maken onderscheid in prioriteiten en borgen de procedures rondom wijzigingen, storingen en incidenten. Alles wordt geregistreerd in tickets, zodat alle informatie wordt vastgelegd. Ons ticketsysteem waarschuwt ons automatisch als er nieuwe meldingen binnenkomen en houdt u op de hoogte van de voortgang van het ticket.

Managed ICT – Servicedesk

De servicedesk van Format M is volledig ingericht op het ondersteunen van organisaties die in sterke mate afhankelijk zijn van een goed functionerende ICT omgeving. Onze servicedesk medewerkers zijn verantwoordelijk voor de registratie, classificatie en de correcte en consistente afhandeling van incidenten. Tevens is het proactief identificeren en onderzoeken van problemen een onderdeel van de werkzaamheden die uitgevoerd worden door de Format M servicedesk.

Managed ICT Services – Beheer op afstand

Vanuit Format M Beheer op Afstand wordt uw ICT omgeving gecontroleerd zodat eventuele problemen in een vroeg stadium gesignaleerd worden. Hierdoor is de impact voor uw bedrijfsvoering bij eventuele storingen minimaal. Tevens houdt “Beheer op Afstand” zich proactief bezig met het onderhoud van uw ICT omgeving. Zo voorkomen we problemen en zorgen wij voor een omgeving die altijd up-to-date is.

Managed ICT – Aanvullende diensten

Ook biedt Format M aanvullende diensten zoals back up controle, applicatiebeheer en contractbeheer. Omdat iedere klant zijn eigen specifieke wensen heeft op het gebied van beheer, bieden wij Managed ICT Services in meerdere vormen aan. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om Format M alleen de controles uit te laten voeren, maar geen gebruik te maken van onze servicedesk. Of u maakt juist alleen gebruik van de servicedesk, maar niet van Beheer op Afstand. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat u altijd een beheervorm kunt kiezen die bij u past.

Meer informatie

Voor meer informatie over Managed ICT Services van Format M, of het opvragen van een offerte, nodigen wij u van harte uit om via de gegevens op deze pagina contact met ons op te nemen.