ICT Consultancy

ICT Consultancy

ICT Consultancy is het adviseren van bedrijven en organisaties over het inzetten van IT oplossingen. Dit wordt steeds lastiger omdat er steeds meer mogelijk is met ICT. Om de IT omgeving binnen een organisatie goed werkbaar in te richten, zoeken onze consultants niet alleen de beste oplossing, maar ook de meest eenvoudige en kostenbesparende. Want waarom zouden we moeilijk doen als het makkelijk kan?

Het ontwerpen, realiseren en in stand houden van een deugdelijke infrastructuur is dus niet zo gemakkelijk. Daarom is ICT Consultancy één van de belangrijkste aspecten van ons vak. De professionals van Format M hebben erg veel kennis en ervaring en kunnen u een goed advies geven over de mogelijkheden en knelpunten, zodat u zelf een goede keus kunt maken voor een duurzame ICT oplossing.

Alles onder 1 dak

Format M werkt niet branche gebonden. Omdat onze consultants jarenlange ervaring hebben opgedaan in iedere denkbare branche, kunnen wij aan iedere onderneming onze diensten leveren. Nadat de consultant u van een advies heeft voorzien, heeft Format M ook de kennis en ervaring in huis om dit advies meteen voor u om te zetten in een werkbare situatie. Omdat onze medewerkers echte teamplayers zijn, verloopt de uitwerking vaak vlekkeloos. U heeft dus nergens meer omkijken naar.

Format M gaat verder

Hier laten we het niet bij. Onderdeel van ICT Consultancy is nazorg. Format M analyseert ook welk onderhoud en welke service het beste bij uw organisatie past. En als uw organisatie groeit, zorgen wij ervoor dat uw ICT-infrastructuur met u mee groeit. Tevens bewaken wij het door u gestelde budget zodat u optimaal gebruik kunt maken van alle mogelijkheden, tegen een redelijke prijs.

Om uw nieuwe ICT omgeving goed werkend en up-to-date te houden kunt u gebruik maken van onze dienst systeembeheer.

Meer over systeembeheer van Format M kunt u op deze pagina vinden.

Meer informatie

Voor meer informatie over ICT Consultancy en advies van Format M, of het opvragen van een offerte, kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.