Systeembeheer

Systeembeheer

Een onderdeel van systeembeheer is het beheren van servers. Op dit moment functioneert uw server waarschijnlijk naar wens en dit willen we graag zo houden! Het is belangrijk dat uw server helemaal up-to-date blijft en dat regelmatig de laatste veiligheidsupdates geïnstalleerd worden. Daarnaast moet periodiek worden gecheckt of alle processen nog lopen zoals het hoort.

Format M biedt u diverse onderhoudsabonnementen aan per server.

Naast systeembeheer en serverbeheer, kunt u bij Format M ook terecht voor netwerkbeheer.

Meer informatie over netwerkbeheer.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is als volgt: samen met u stelt Format M een onderhoudscontract op. Daarin leggen we samen vast welke werkzaamheden er verricht zullen worden en hoe vaak dit moet gebeuren. Dit hangt namelijk af van meerdere factoren, zoals het soort server en de leeftijd van de server. Gemiddeld is dit zo’n 2 tot 3 uur per maand. Indien gewenst plannen we het onderhoud voor een langere periode al in de agenda.

Wij sturen u een dag voordat wij de werkzaamheden uitvoeren een seintje per e-mail, zodat u aan kunt geven of er speciale zaken zijn waar wij op moeten letten. Zo bent u verzekerd van het noodzakelijke onderhoud op een vast moment, maar heeft u er verder geen omkijken naar!

Meer informatie

Voor meer informatie over systeembeheer of serverbeheer, of het opvragen van een offerte, kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.