Website

Nieuwe website laten maken?

Voor een nieuwe website kunt u  ook bij Format M terecht:  Zo bieden wij onze klanten nog meer de alle ICT zaken onder 1 dak service.

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (Content Management System) waarmee u zelf erg eenvoudig uw website kunt bijhouden en aanpassen. Het (eenmalig) opzetten van uw website in WordPress vergt wel de nodige kennis en ervaring: daar helpt Format M u graag bij. Wij staan u natuurlijk ook bij met het uitzoeken ontwikkelen van een template en maken de website klaar voor gebruik. U kunt dan zelf via WordPress heel gemakkelijk invulling geven aan uw nieuwe website.

De mogelijkheden

Over alle technische aspecten hoeft u zelf niet na te denken, wij verzorgen dit geheel voor u. De mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos: klassiek of modern, uitgebreid of minimalistisch, een blog of webwinkel, SEO en Google Analytics, het is allemaal mogelijk.

Offerte

Onze WordPress diensten zijn allemaal maatwerk en daarom betaalt u bij Format M altijd alléén voor de zaken waarvan u gebruik wenst te maken. Dus geen onnodige, hoge kosten en ingewikkelde technische constructies, maar heldere, duidelijke afspraken en een scherpe prijs.

Meer informatie

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. We bespreken dan uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden, zodat Format M een gerichte, scherpe offerte kan uitbrengen.