ICT Beheer

Systeembeheer

Al onze medewerkers zijn allrounders op het gebied van support en ICT beheer. Omdat ze stuk voor stuk ook een eigen specialisme hebben, heeft u vaak één vast en persoonlijk aanspreekpunt bij Format M. Een vaste systeembeheerder zorgt ervoor dat specifieke kennis beter geborgd blijft en wijzigingen aan uw systemen sneller en efficiënter kunnen worden uitgevoerd.
Meer informatie over systeembeheer.

Netwerkbeheer
Format M voert het ICT beheer aan uw netwerk uit op een manier die ú prettig vindt. Wij kunnen de zorg voor het technische beheer van uw netwerkinfrastructuur op ons nemen, maar het is ook mogelijk dat u ons inschakelt zodra zich een incident voordoet. Uw systemen, maar ook uw storage omgeving, database, e-mail en firewall toepassingen vallen onder onze zorg.
Meer informatie over netwerkbeheer.

Werkplekbeheer
Elk kantoor heeft goedwerkende computers, up-to-date software, een snelle netwerkaansluiting en vaste telefonie nodig om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te maken van de Format M dienst werkplekbeheer, geeft u dit allemaal uit handen. Wij zorgen er dan voor dat uw medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van hun werkplek, zonder storingen.
Meer informatie over werkplekbeheer.

Consulting
Omdat er steeds meer mogelijk is met ICT en ICT beheer, wordt het ook steeds complexer om een deugdelijke infrastructuur te ontwerpen, realiseren en in stand te houden. De professionals van Format M hebben erg veel kennis en ervaring en kunnen u een goed advies geven over de mogelijkheden en knelpunten, zodat u een goede keus kunt maken voor een duurzame ICT oplossing.
Meer informatie over consultancy.

Managed ICT Services
Hoe belangrijk ICT is in uw bedrijf, merkt u vaak pas als uw ICT omgeving niet beschikbaar is. Belangrijke bedrijfsprocessen liggen stil, waardoor uw bedrijfsvoering in gevaar komt. Met onze dienst Managed ICT Services bieden wij u de helpende hand. Als full service ICT dienstverlener kan Format M uw gehele of gedeeltelijke ICT beheer voor u uitvoeren.
Meer informatie over Managed ICT services.